ОСТАННІ НОВИНИ

Потрібен такий тиск на агресора, який здатен змусити його до припинення терору і війни, – Зеленський

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський закликав партнерів України до «рішучості» після чергової масової атаки рф по Україні. Про це він написав у соцмережах.

«Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розвʼязана війна», – йдеться в повідомленні.

Він відзначив, що за минулий вечір і ніч російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та інших наших регіонах.

Зеленський підкреслив, що вже третій рік триває ця війна, яка має лише одного винуватця – Москву. Саме тому потрібен такий тиск на агресора, який здатен змусити його до припинення терору і війни.

Як повідомляв Львівський портал, 25 жовтня російські війська атакували Київ дронами. Один із російських дронів поцілив у багатоповерхівку в Солом’янському районі міста, унаслідок чого загинула 15-річна дитина.

Російські дрони також атакували Київську область. Уламки збитих дронів спричинили пожежі у Ірпені та в Бориспільському районі. Унаслідок обстрілу зазнала поранень дитина, а ще одна людина загинула в лікарні.

У Дніпрі окупанти поцілили по житловій забудові міста. У місті знищені двоповерхівка та гараж. Руйнувань зазнали 13 багатоквартирних і 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *