ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали військового посадовця, який вимагав 8 тисяч доларів за бронювання від мобілізації

Маркіян Рой

|

На Львівщині правоохоронці викрили 35-річного начальника квартирно-експлуатаційної служби однієї з військових частин на хабарництві. За 8 тисяч доларів військовий обіцяв вплинути на ТЦК та забронювати військовозобов’язаного від мобілізації. Про це Львівському порталу повідомили у Спеціалізованій прокуратурі Західного регіону.

За даними слідства, підозрюваний вирішив збагатитись за рахунок військовозобов’язаного та взявся за гроші «допомогти» йому отримати бронювання від мобілізації.

Користуючись набутими соціальними та професійними зв’язками за час проходження служби в армії, він мав вплинути на колег із ТЦК та впродовж двох тижнів підготувати необхідний пакет документів. Свої послуги оцінив у 8 тисяч доларів США.

Як зазначили у поліції Львівщини, підозрюваний мав організувати бронювання військовозобов’язаному через львів’янку. «35-річний підозрюваний пообіцяв львів’янці допомогти з бронюванням її знайомого від мобілізації на службу в умовах воєнного стану», – додали у поліції.

Під час отримання хабаря від ухилянта військового затримали. Йому повідомили про підозру у вимаганні та одержанні хабаря для себе за вплив на прийняття рішення посадовцями, уповноваженими на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *