ОСТАННІ НОВИНИ

«Вирішувала» інвалідність через МСЕК: деталі затримання лікарки у Львові

Наталя Дуляба

|

У Львові на хабарі затримали лікарку, яка за 3000 доларів обіцяла допомогти з отриманням інвалідності через обласну МСЕК. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Йдеться про лікарку-алергологиню, яка також є завідувачкою відділення однієї з лікарень Львова. Напередодні у пресслужбі мерії уточнили, то вона працювала у лікарні імені Князя Лева, що на вул. Ужгородській, 1.

За даними слідства, лікарка вимагала у чоловіка призовного віку неправомірну вигоду за «вирішення питання» щодо отримання ІІІ групи інвалідності.

Вартість такої «послуги» складала 3 000 доларів. За ці гроші лікарка мала вплинути на посадових осіб обласної МСЕК для прийняття ними необхідного «клієнту» рішення.

Жінку викрили 23 жовтня під час отримання всієї суми хабара. Під час обшуку в її робочому кабінеті виявили вилучили готівки на понад 2 мільйони в гривневому еквіваленті, а також чорнові записи.

Їй готуються оголосити підозру за ч.3 ст.369-2 Кримінального кодексу України (вимагання та отримання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Слідчі дії тривають, правоохоронці встановлюють інших осіб, що можуть бути причетні до схеми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *