ОСТАННІ НОВИНИ

Російський «Кинджал» знайшли на Львівщині майже через два місяці після обстрілу

Наталя Дуляба

|

Бойову частину аеробалістичної ракети «Кинджал» виявили на території Львівщини майже через два місяці після атаки російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили в ДСНС.

«Піротехніки знешкодили бойову частину російської ракети «Кинджал». Її виявили майже через два місяці після чергового масованого обстрілу України з боку країни-агресоки»,  – вказано у повідомленні.

Надзвичайники додають, бойову частину ракети успішно знешкодили у безпечному місці.

Нагадаємо, уночі 4 вересня російські окупанти атакували Львів дронами і ракетами. Повітряні Сили попереджали, зокрема про «Кинджали» у напрямку Львова.

Тоді рашисти вбили у Львові сімох людей, в тому числі двох дітей. Восьмою жертвою обстрілу став 69-річний чоловік, він помер у реанімації 2 жовтня.

Серед убитих тієї ночі також була жінка із трьома доньками.

Внаслідок цього обстрілу у Львові загалом пошкоджено 189 будинків, в тому числі 19 пам’яток архітектури. Під ударом опинились будівлі майже на сорока вулицях. Загальні збитки, завдані російською атакою, оцінили в 1 млрд грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *