ОСТАННІ НОВИНИ

На Рівненщині дворічній дитині викололи око

Олег Дерев'янко

|

На Рівненщині, ймовірно, сталося домашнє насильство, у результаті якого дворічний хлопчик отримав серйозні травми, зокрема виколоте око та порізи. Про це повідомила директорка Рівненського міського центру соціальних служб та керівниця ГО «Ангели Життя» Ліана Диновська.

За версією мами дитини й ще двох дорослих, які перебували під час інциденту на одній житловій площі, пише Диновська, травми малечі наніс п’ятирічний хлопчик, який з ним бавився у кімнаті, колесом від дитячої машинки.

Проте, фахівці ставлять під сумнів цю версію, вважаючи, що п’ятирічна дитина не могла завдати таких ушкоджень. Мати малечі зізналася, що була п’яною і не пам’ятає подій того дня.

Водночас мама п’ятирічного хлопчика, як розповіла посадовиця, теж була в нетверезому стані. Вона стверджує, що дитину начебто побила донька свекрухи. Крім того, саме від неї вперше прозвучала версія, що дворічного хлопчика побив сусід.

У поліції Рівненщини зазначили, що дворічну дитину доставили до обласної дитячої лікарні з травмами 16 жовтня, близько о 15:00. У нього діагностували травму ока, рану вуха й інші тілесні ушкодження.

На обліку сім’я не перебуває. Втім матір неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною).

Санкція статті передбачає до від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

На час розслідування потерпілого хлопчика та його трирічного брата вилучили в матері.

Фото можуть шокувати!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Фото: Facebook/Ліана Диновська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *