ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили незаконний продаж елекронних сигарет на 11 мільйонів гривень

Наталія Жолинська

|

На Львівщині викрили групу осіб, яка через соцмережі незаконно продавала електронні сигарети. Поза митним контролем на територію України їм вдалось доставити понад 17 тисяч девайсів на 11 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, контрафактний підакцизний товар потрапив на територію України від «постачальника», який знаходиться на території однієї з країн ЄС. 

Продавали фігуранти через Telegram-канал одноразові електронні цигарки, заправлені нікотиновмісною сумішшю, та нікотиновмісні рідини для електронних цигарок. 

Також у ході обшуків в складському приміщенні та квартирі вилучено понад 17 тисяч електронних сигарет, Роd-системи та катриджі. Орієнтовна вартість вилучених товарів складає 11 мільйонів гривень. 

Зокрема, за даними Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Львівській області, група осіб, організувала переміщення електронних сигарет в пунктах пропуску Львівської та Волинської областей поза митним контролем. 

Досудове розслідування триває. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *