ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові чоловіки напали на контролера

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 20 жовтня, на зупинці «Санта-Барбара» невідомі чоловіки напали на контролера ЛКП «Львівавтодор». Про це Львівському порталу повідомили у підприємстві.

За даними відомства, близько о 15:00 до контролера і двох його напарниць звернулася водійка тролейбуса №24. Вона попросила допомогти випровадити з транспортного засобу двох пасажирів, які, за її словами, їздили безоплатно і не збиралися покидати тролейбус на кінцевій зупинці.

На прохання контролерів чоловіки відреагували агресивно, хоч і вийшли з салону. На зупинці пасажири продовжили словесну перепалку.

Після чого один з них кілька разів ударив кулаком в обличчя працівника контролю. Це зафіксувала нагрудна камера контролера.

Працівники контролю відразу ж викликали правоохоронців. На момент їхнього прибуття обоє чоловіків вже встигли втекти з місця події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 125 ККУ (нанесення легких тілесних ушкоджень).

Чоловікам загрожує штраф до 850 гривень, або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне, ЛМР/Роман Балук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *