ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка за 18 тисяч доларів обіцяла «білий квиток» для перетину кордону

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці повідомили про підозру уродженці Жовківщини, яка за 18 тисяч доларів обіцяла зробити військовозобов’язаному «білий квиток» для безперешкодного перетину кордону. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Спецпрокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, 40-річна підозрювана за гроші взялася влаштувати для військовозобов’язаного перетин кордону за допомогою так званого «білого квитка» – документа, який видається громадянам, непридатним до служби за станом здоров’я.

Встановлено, що вона радила «клієнту» кілька разів фіктивно «пролікуватися» у медзакладі для підтвердження неіснуючого діагнозу, а також запевняла, що допоможе виготовити всі необхідні для виїзду до країн Євросоюзу документи. Свої послуги жінка оцінила у 18 тисяч доларів США.

Відтак, правоохоронці затримали уродженку Жовківщини та повідомлено їй про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Їй загрожує до дев’яти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки та з конфіскацією майна. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *