ОСТАННІ НОВИНИ

Вперше за півтора місяця росіяни не атакували Україну «Шахедами»

Наталя Дуляба

|

У ніч на понеділок, 14 жовтня, росіяни вперше за останні півтора місяця не запускали по Україні «Шахеди». Про це повідомляє Армія inform із посиланням на т.в.о. начальника управління комунікацій Повітряних Сил Юрія Ігната.

Так, вперше вперше за останні 48 діб ніч в Україні минула без атаки «Шахедів». Втім у Повітряних Силах поки не коментують можливі причини раптового затишшя з боку російських військ.

Зазначимо, що російські окупанти зазвичай щоночі атакують Україну ударними дронами «Шахед», періодично здійснюють точкові ракетні удари, адже для масових, як відомо, їм потрібно накопичувати ракети.

Водночас останніми місяцями рашисти стали «засипати» прифронтові території керованими авіабомбами – від таких атак потерпають Сумщина, Харківщина, Донеччина, Херсон і Зпоріжжя. Лише за останній тиждень Росія застосувала проти України 900 авіабомб, більше 400 «Шахедів» і 40 ракет.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *