ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбувся форум «Вайб» з підтримки професійного розвитку молоді

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 18 жовтня, у Львові відбувся форум «Вайб», де молодь обговорювала професійний розвиток і отримала можливості для кар’єрного зростання. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

Захід зібрав майже 3 тисячі учасників, які обговорювали нові тенденції у професіях, зустрілися з представниками бізнесу, які готові надати їм реальні можливості для стажування або роботи. Студенти отримали практичний досвід під час різноманітних майстеркласів та демонстрацій професій.

Мета форуму полягала в підвищенні престижу професійно-технічної освіти в Україні. Організатори прагнули показати, що випускники профтехів мають великі перспективи для кар’єрного зростання та самореалізації.

«Сьогодні українську державу має будувати молодь. За нею наше майбутнє, тому маємо зробити все можливе, щоб наші діти залишалися тут, в Україні, тут жили, вчилися, реалізовували свої ідеї та мрії», – зазначив в. о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Також у межах форуму відбулися панельні дискусії, виступи експертів із різних галузей економіки та освіти, ярмарок професій та профтехів. Учасники обговорили питання розвитку карʼєри, сучасні тренди на ринку праці та можливості для молодих фахівців в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *