ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із трьома українськими оборонцями

Наталія Жолинська

|

У п’ятницю, 18 жовтня, Львівщина прощається із трьома українськими захисниками, які віддали своє життя за незалежність України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Щоденно о 9:00 українці вшановують хвилиною мовчання світлу памʼять усіх, хто загинув за Україну через російську агресію. 

Ігор Семенюк – житель села Йосипівка Золочівського району.

Призваний на військову службу 25 лютого 2022 року. Захищав Україну в лавах 103 окремої бригади територіальної оборони імені митрополита Андрея Шептицького Збройних Сил України, виконував обов’язки стрільця. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Лиман Перший Куп’янського району Харківської області. З 25 травня 2023 року вважався зниклим безвісти. Захиснику було 48 років.

Іван Герб’як – народився та мешкав у селі Свидник у Східницькій громаді.

Після початку повномасштабного вторгнення долучився до захисту Батьківщини. Загинув 13 жовтня на Покровському напрямку Донецької області. Йому було лише 26 років.

Віталій Блендей – житель села Бусовисько Стрілківської громади.

Був молодшим сержантом, командиром стрілецького відділення стрілецької роти. Віталій проходив військову службу у 116 окремій механізованій бригаді. Загинув 9 жовтня поблизу населеного пункту Синьківка Купʼянського району Харківської області.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *