ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські лікарі отримали сучасне обладнання від німецьких колег

Олег Дерев'янко

|

Перше медоб’єднання Львова вдруге отримало значну партію обладнання від клініки Шаріте (Німеччина) та має можливість стажувати своїх спеціалістів у провідній медичній установі світу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

«Цього разу від німецьких колег ми отримали надважливе обладнання для наших операційних та реанімацій. Зокрема, клініка Шаріте передала нам наркозно-дихальні апарати. Це найважливіше в операційній обладнання і основний інструмент в руках анестезіолога. Ще ми отримали дерматом – це апарат, за допомогою якого комбустіологи виконують втручання з пересадки шкіри. А також нам передали низку обладнання для наших реабілітаційних відділень», – зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Медики наголошують: основа співпраці з найбільшою у Європі клінікою Шаріте та програмою Programme Hospital Partnerships – це обмін досвідом.

Нагадаємо, 10 жовтня університетська лікарня ЛНМУ імені Данила Галицького отримала 15 апаратів ШВЛ та ультрасонографічний відеоскоп OLYMPUS-ALOKA конвексного сканування від федеральної землі Саар (Німеччина).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *