ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник прокуратури Хмельниччини Олексій Олійник звільнився «за власним бажанням»

Наталія Жолинська

|

Керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник, який може бути замішаний у схемі голови Хмельницької МСЕК,  звільнився з адміністративної посади за власним бажанням. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Зокрема, за наказом Генпрокурора Андрія Костіна Олексія Олійника звільнили з посади керівника. Наразі триває досудове розслідування щодо отримання груп інвалідності прокурорами.

«Проведення службового розслідування щодо факту отримання груп інвалідності прокурорами Хмельницької обласної прокуратури триває. Службове розслідування охоплює перевірку не лише інформації, яка стосується вищезгаданої обласної прокуратури, а й інших органів прокуратури», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, на Хмельниччині виявили 50 прокурорів-інвалідів, які можуть бути замішані в схемі голови МСЕК. Серед них у списку був й екскерівник прокуратури Хмельнничини Олексій Олійник.  

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *