ОСТАННІ НОВИНИ

Британія розробляє пропозиції щодо ударів вглиб рф у межах плану перемоги, – Сирський

Олег Дерев'янко

|

Велика Британія опрацьовує власні пропозиції щодо можливості ураження Україною військових об’єктів вглибині росії. Пропозиції опрацьовують у межах плану перемоги. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Сирський провів телефонну розмову з начальником штабу оборони Великої Британії адміралом сером Тоні Радакіним. Під час розмови головком поінформував британського колегу про ситуацію на полі бою.

Також вони обговорили удари по російських військових об’єктах.

«Окремо обговорили можливості ураження військових об’єктів противника в оперативній та стратегічній глибині. Зараз британська сторона опрацьовує власні пропозиції у рамках практичної реалізації Плану Перемоги», – зазначив Сирський.

Крім того, обговорювались питання постачання військової техніки та озброєння, підготовки особового складу та підвищення ефективності застосування високотехнологічних засобів ураження.

Головнокомандувач також звернув увагу Британії на порушення міжнародного гуманітарного права й воєнні злочини російських військ, удари по критичній інфраструктурі України, не вибірковість масованих бомбардувань цивільних об’єктів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Telegram/Олександр Сирський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *