ОСТАННІ НОВИНИ

Юні важкоатлети зі Львівщині здобули 26 медалей на чемпіонаті України

Наталія Жолинська

|

Спортсмени зі Львівщини здобули 26 нагород на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 та до 15 років, який проходив у Хусті з 7 по 12 жовтня. Зокрема, Львівщина виборола 12 золотих медалей. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні спорту Львівської ОВА.

У змаганнях взяли участь близько 380 юних важкоатлетів. Зокрема, Львівщину представляли 11 спортсменів (ще четверо змагалися особисто). Девʼятеро з них впоралися навідмінно із своїми завданнями та стали медалістами.

Усього львівські юнаки та дівчата вибороли 26 медалей, з яких 12 золотих, 7 срібних та 7 бронзових.

 

Результати змагань серед спортсменів Львівщини.

Ольга Добей здобула три «золота» чемпіонату України серед дівчат до 13 років в ваговій категорії 59 кг. Тренерка Тетяна Малявська.

Мицак Віталіна перемогла усіх суперниць та здобула три золоті нагороди серед дівчат до 15 років у ваговій категорії 81 кг (56+70 кг). Тренерка Тетяна Малявська.

Блискучу перемогу – три «золота» та шість рекордів України здобув львівський юний чемпіон Андрій Хома серед юнаків до 13 років у ваговій категорії 38 кг. (48+60 кг). Тренер Сергій Братко.

Василь Лисак здобув беззаперечну перемогу та три золотих медалі серед юнаків до 15 років у ваговій категорії понад 96 кг (107+133 кг). Тренери Роман Галан, Віктор Гончаров.

Крім того, три срібні нагороди у скарбничку приніс Ігор Корбачьов у ваговій категорії 67 кг серед юнаків до 15 років (92+105 кг). Тренер Сергій Братко.

 

Юрій Галан також виборов три «срібла» серед юнаків до 13 років у ваговій категорії 45 кг (50+65 кг). Тренери Віктор Гончаров, Роман Галан.

Вікторія Футрик стала тричі бронзовою призеркою серед дівчат до 15 років у ваговій категорії 45 кг (40+52 кг). Тренерка Тетяна Малявська.

Протасевич Юлія також здобула три бронзові нагороди серед дівчат до 15 років у ваговій категорії 76 кг (44+56 кг). Тренер Володимир Гоза.

Володимир Шатковський виборов «срібло» у поштовху та «бронзу» у сумі двоборства серед юнаків до 15 років у ваговій категорії 61 кг. (74+98 кг). Тренери Василь Мельник, Василь Плюта.

Дуже близьким до медалі був дебютант національних змагань Денис Родак, який фінішував четвертим у ваговій категорії 49 кг серед юнаків до 13 р. Тренер Мирослава Виздрик. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *