ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція продовжує шукати підозрюваного у вбивстві подружжя на Львівщині

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці вже десятий день шукають 36-річного Андрія Палія, якого підозрюють в умисному вбивстві подружжя в смт Лопатин Шептицького району. Про це Львівському порталу повідомили у Поліції Львівщини.

За підозрою у скоєнні подвійного вбивства розшукують Палія Андрія Васильовича (1988 року народження), мешканця Шептицького району.

Прикмети: зріст – 175 см, міцна тілобудова, волосся темне, коротко підстрижене. Особливі прикмети: відсутня половина вказівного пальця на лівій руці, на правому плечі – татуювання, ліва нога дещо коротша за праву.

Правоохоронці наголошують: чоловік може бути озброєний, тому не намагайтеся самостійно затримати його. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування зловмисника, просять зголоситись на оперативну лінію 102 або за номером: 067-496-00-97.

Деталі вбивства

4 жовтня в смт Лопатин Шептицького району (колишній Червоноградський) знайшли мертвим 51-річного місцевого мешканця з вогнепальним пораненням. Його застрелили на власному подвір’ї. У домі вбитого також виявили тіло його 48-річної дружини, в неї були травми голови.

Після вбивства нападник втік на автомобілі застреленого SsangYong Rexton чорного кольору (номерні знаки ВС8282СН). Правоохоронці відразу почали пошукову операцію, яка вже триває десять днів поспіль.

Підозрюваним у подвійному вбивстві є 36-річний житель Шептицького району Андрій Палій. 9 жовтня поліція сповістила, що виявила на Рівненщині автівку, яку той вкрав на місці злочину.

На посилені пошуки у районі знайденого авто залучили спецпризначенців, собак, також піднімали в небо квадрокоптери, проте зловмисника не знайшли. Вочевидь він кинув машину і втік.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *