ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині молодики побили на камеру товариша по чарці, а відео надіслали мамі

Наталя Дуляба

|

У селі на Львівщині молодики побили і закрили в будинку свого товариша по чарці, а відео знущань відправили його мамі. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні поліції.

Випадок стався вранці 11 жовтня в одному зі сіл Львівського району. Тут у будинку зібралась компанія х чотирьох осіб і розпивала спиртне. Серед них були чоловіки віком 19 і 29 років, а також 23-річна дівчина.

Під час пиятики троє з них звинуватили 29-річного товариша по чарці у крадіжці грошей та вимагали повернути їх.

При цьому зловмисники насильно утримували чоловіка у будинку та не давали йому вийти. Оскільки обвинувачений свою провину заперечував, вони побили його, знімаючи процес на мобільний телефон, а відео відправили його матері, вимагаючи нібито вкрадені кошти вже у неї. Побачивши, що син перебуває у небезпеці, жінка звернулась за допомогою у поліцію.

Правоохоронці встановили місце, де утримували потерпілого, та затримали молодиків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 ККУ (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років тюрми.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо оголошення затриманим підозри та обрання їм запобіжних заходів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *