ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається зі сімома захисниками

Наталя Дуляба

|

У суботу, 12 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь сімох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Василь Лис

Житель села Любешка Бібрської громади. У 2022 році підписав контракт, служив у військовій частині А3066 Нацгвардії України. Загинув 6 жовтня на Харківщині. Йому було 23 роки.

Юрій Волинець

Житель села Стронятин Куликівської громади. Служив у військовій частині А4765. Воїн загинув 5 жовтня, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Миколаївка Донецької області. Йому було 41.

Марян Химич

Уродженець села Забужжя Сокальської громади. Став на захист Батьківщини влітку 2023 року. Стрілець 1 стрілецького відділення, 2 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти військової частини А7401. Загинув 4 жовтня поблизу населеного пункту Стариця Харківської області внаслідок мінометного обстрілу. Воїну було 47 років.

Ігор Ільницький

Житель Сокаля. Служив навідником мінометного відділення мінометного взводу 1 аеромобільного батальйону у військовій частині А2120. Загинув 7 жовтня поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області. Йому було 41.

Михайло Єзерський

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист держави до лав 67 окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув 6 жовтня. Воїну було 46 років.

Василь Особа

Уродженець міста Добромиль Львівської області. У 2013-2014 роках був учасником Революції Гідности. Із січня 2022 розпочав військову підготовку. Воював у лавах 4 бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука Національної гвардії України. Був зятем мовознавиці й політикині Ірини Фаріон. Загинув 6 жовтня у бою із окупантами, йому було 35 років.

Андрій Десятник

Житель міста Шептицький. З 2022 року ніс службу у військовій частині А2144. Загинув 5 жовтня поблизу селища Відродженівське Харківської області під час виконання бойового завдання. Йому було 45 років.

Вічна пам’ять воїнам, які загинули, захищаючи Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *