ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Донеччину: є загибла та поранені

Маркіян Рой

|

Російські окупанти 11 жовтня завдали масованих обстрілів по чотирьох районах Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула, а шість отримали поранення. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За даними прокуратури, 11 жовтня 2024 року окупанти завдавали ударів по населених пунктах у Бахмутському, Волноваському,  Краматорському та Покровському районах. Зранку армія держави-агресора з артилерії обстріляла м. Часів Яр. Отримала осколкове поранення та перелом кісток 64-річна місцева жителька. Її ушпиталили у важкому стані.

Також під приціл військ рф потрапило селище Велика Новосілка. За попередніми даними, ворог використав РСЗВ «Град». Тілесні ушкодження дістав чоловік 47 років.

Крім того, окупанти атакували с. Іванопілля, ймовірно, зі ствольної артилерії. Неподалік від епіцентру вибуху опинилась 74-річна пенсіонерка, яка їхала на велосипеді аби набрати води. Вона загинула на місці. У с. Плещіївка мінно-вибухову травму зазнав 44-річний чоловік, котрий працював у себе на городі.

Через деякий час армія рф скинула авіабомби на селище Ясна Поляна. В результаті влучання засобів ураження  по приватному сектору травмовано двох жінок 27 та 70 років. Ще одного 49-річного чоловіка поранено внаслідок артилерійського обстрілу м. Мирноград.

Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *