ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прогнозують заморозки

Наталя Дуляба

|

У ніч на неділю, 13 жовтня, у Львові та області прогнозують до 3 градусів морозу. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Заморозки охоплять всю територію Львівщини вночі та вранці 13 жовтня: у Львові температура повітря коливатиметься від нуля до 2 градусів морозу, в області – до 3 градусів морозу.

Водночас Укргідрометцентр додає, що заморозків слід чекати на Львівщині і вночі 12 жовтня. На поверхні ґрунту температура становитиме 0-3 градуси.

У суботу, 12 жовтня, буде хмарно з проясненням і без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 5-10 м/с, температура прогріється максимум до +14°С.

У неділю, 13 жовтня, у Львові та області потеплішає до +16°С, у другій половині дня можливий дощ. Загалом день буде хмарним із проясненням.

Нагадаємо, перші нічні заморозки цьогоріч прийшли на Львівщину 1 жовтня. 30 вересня на горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах випав сніг, температура повітря впала до 5° морозу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *