ОСТАННІ НОВИНИ

Пішов по гриби: посеред лісу біля Моршина знайшли дідуся

Наталя Дуляба

|

Рятувальники більше двох годин під дощем шукали зниклого 71-річного мешканця Львівщини, який пішов по гриби і заблукав. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок стався у понеділок, 30 вересня, поблизу Моршина. 71-річний чоловік разом зі сином пішов збирати гриби, але в лісі чоловіки розділились. З пенсіонером не було не було телефонного зв’язку, тож син, вийшовши з лісу, не зміг зв’язатися з батьком.

О 19:13 син сповістив рятувальників про заблукалого серед лісу батька.

«Зважаючи на холод та дощ, рятувальники Славської гірської пошуково-рятувальної групи оперативно вирушили на пошуки разом із сином заблукалого. Вже о 21:36 чоловіка знайшли Він лежав у калюжі, але був при свідомості. Рятувальники допомогли чоловіку вибратися з лісу», – йдеться  повідомленні.

При цьому старенький, як з’ясувалось, найбільше переживав, аби ніде не пропали зібрані гриби. Зрештою його госпіталізували у Стрийську центральну районну лікарню.

«Ця історія – важливе нагадування про обережність у лісі, особливо в осінній грибний сезон. Рятувальники закликають: якщо вирушаєте на природу, беріть із собою заряджений телефон і обов’язково повідомте рідним, куди йдете. Адже безпека – на першому місці», – наголошують у ДСНС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *