ОСТАННІ НОВИНИ

На Чернігівщині військовий рф знущався над цивільним і погрожував зброєю

Олег Дерев'янко

|

Військовослужбовець рф у березні 2022 року змусив цивільного з Чернігівщини робити масаж ніг, а також погрожував вбивством. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, у березні 2022 року озброєний автоматичною вогнепальною зброєю військовослужбовець зс рф зайшов на територію одного з приватних домогосподарств в тимчасово окупованому селі Золотинка Чернігівського району. Підозрюваний направив на господаря вогнепальну зброю та змусив упродовж 30 хвилин робити йому масаж ніг.

Наступного дня російський військовий повернувся до господарства в пошуках спиртних напоїв. Проте, дізнавшись про відсутність алкоголю, він два рази вдарив чоловіка у живіт.

Через декілька днів опівночі окупант знову зайшов до будинку потерпілого, почав кричати та погрожувати вбити його, відкрито демонструючи ручну гранату.

Військового рф ідентифікували та заочно повідомили про підозру за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *