ОСТАННІ НОВИНИ

У Шептицькому посеред дня перехожий зарізав пару, що сиділа на лавці

Андрій Котенський

|

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у жорстокому нападі на незнайому пару – чоловіка та жінку, які посеред дня сиділи на лавці одного із проспектів у місті Шептицькому (колишнє місто Червоноград – ред.), повідомляє Львівський портал.

За даними поліції Львівщини, напад стався у п’ятницю, 27 вересня о 14.20 на проспекті Тараса Шевченка у місті Шептицькому. Перехожий без причини напав на незнайомих жінку та чоловіка, які сиділи на лавці та завдав їм чисельних ударів ножем.

Від отриманих поранень жінка померла у лікарні, чоловік – госпіталізований та перебуває у реанімації. Нападник з місця події втік.

Правоохоронці оперативно встановили особу загиблої та пораненого – ними виявились мешканці Закарпаття. Жінці було 44 роки, чоловіку – 40.

Поліцейські також оперативно встановили місце перебування підозрюваного та затримали його. Ним виявився 34-річний житель Шептицького (колишнє місто Червоноград – ред.), який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема й за вбивство.

Слідчі повідомили затриманому про підозру замаху на двох осіб, вчинений з хуліганських мотивів. Також стало відомо, що затриманий раніше вже відбував покарання за умисне вбивство.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *