ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Київ–Ковель–Ягодин вантажівка розтрощила блокпост. Є загиблий

Андрій Котенський

|

На Рівненщині автоцистерна врізалась у блокпост. На місці події загинув поліцейський, іще один поліцейський та військовий травмовані, повідомляє Львівський портал.

За даними поліції Рівненської області, автопригода сталася у суботу, 28 вересня, близько 08:15 на трасі Київ–Ковель–Ягодин.

Попередньо слідством встановлено, що водій автоцистерни DAF, 64-річний житель міста Кременчук, з невстановлених поки причин врізався у блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей.

Унаслідок ДТП загинув 40-річний поліцейський. Іще двоє осіб, 28-річний кінолог та 27-річний військовослужбовець, отримали тяжкі травми та перебувають у лікарні.

Керманич вантажівки отримав незначні тілесні ушкодження, і відповідно до огляду — тверезий. Через шоковий стан чоловік не зміг пояснити, що відбулося. 64-річного жителя Кременчука затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Внаслідок наїзду пошкоджене також службове авто поліцейського офіцера громади. Сам правоохоронець не постраждав.

Цистерна була наповнена газом, на щастя, вона не розгерметизувалась.

За фактом ДТП, що спричинила смерть потерпілого, триває досудове розслідування.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Національна поліція України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого колеги Сергія Трума.

“Травми, які отримав чоловік виявилися смертельними. За життя його колеги, а також співробітника ВСП нині борються лікарі. Свій шлях у правоохоронних органах Сергій почав у 2005 році. За його плечима робота у патрульній службі, групі реагування патрульної поліції, конвойній службі. Із травня він був відряджений до складу бойового підрозділу патрульної поліції «Хижак». Нічне чергування стало останнім у його житті. Колеги пам’ятатимуть його, як сумлінного та відповідального працівника, чуйного і справедливого товариша, який завжди готовий був прийти на допомогу», – йдеться у повідомленні.

Декілька днів тому Сергію Труму виповнилось 40 років. Без батька залишився 16-річний син.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *