ОСТАННІ НОВИНИ

Повітряні Сили прокоментували атаку Хмельниччини «Кинджалами»

Наталя Дуляба

|

У четвер, 26 вересня, російські окупанти здійснили атаку аеробалістичними ракети «Кинджал» по Хмельниччині. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряних Силах.

Протягом однієї години, з 10:00 до 11:00, російські МіГи здійснили три пуски «Кинджалів» з повітряного простору РФ у напрямку Старокостянтинова Хмельницької області.

За попередніми даними, в небі Росії перебували 4 борти винищувачів МіГ-31K, кожен із яких, як відомо, здатен нести по одній ракеті «Кинджал».

Як спрацювала українська ППО і чи руйнування або постраждалі, військові навмисно не розповідають.

«Інформація щодо місць прильотів чи уражень не є публічною! Дякуємо за розуміння», – наголосили у Повітряних Силах.

Також українців вкотре закликали швидко реагувати на повітряну тривоги, особливо коли є загроза застосування «Кинджалів». Ця ракета летить із вкрай великою швидкістю й долітає, наприклад, на захід України, за лічені хвилини.

Нагадаємо, через зліт російських МіГів та загрозу ракетної атаки вранці 26 вересня по всій Україні тричі оголошували повітряну тривогу.

Під час двох тривог Повітряні Сили попереджали про рух «Кинджалів» на Хмельниччину. Під час останньої, третьої, тривоги пуск ракет не було.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото взято з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *