ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею закриють один з пунктів пропуску

Маркіян Рой

|

З 1 жовтня на ділянці кордону «Нижанковичі», що на Самбірщині, буде припинено здійснення митних формальностей та пропуск транспортних засобів. Про це повідомила пресслужба Державної митної служби України.

Обмеження відбудеться у зв’язку з будівництвом нового пункту перетину «Нижанковичі – Мальховіце», який польська сторона планує завершити до кінця 2024 року. Даний проект попередньо передбачає смуги руху для легкових транспортних засобів вагою до 3,5 тонн.

Майбутній пункт пропуску буде знаходитись у Самбірському районі (нульовий кілометр дороги Т14-18 Нижанковичі – Самбір, Дрогобич – Стрий).

Зазначимо, що ця ділянка кордону призначена для пропуску порожніх транспортних засобів комерційного призначення, загальною масою понад 7,5 тонн, за винятком транспортних засобів, які переміщують небезпечні речовини та автомобілів, придбаних за кордоном, що ввозяться в Україну для випуску у вільний обіг.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *