ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть благодійний забіг з перешкодами: реєстрація

Маркіян Рой

|

У суботу, 28 вересня, у Львові проведуть благодійний забіг з перешкодами Spartan LVIV 2024. Пробіг підходить для кожного, від початківця до професіонала, хто хоче подолати виклики траси, отримати неймовірні спогади та долучитись до допомоги захисникам України. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Пробіг відбуватиметься за маршрутом: вул. Старознесенська, 24 (!FESTrepublic) – вул. Заклинських – вул. Митрополита В. Липківського – регіональний ландшафтний парк «Знесіння» – вул. Заклинських – вул. Старознесенська, 24-26 (!FESTrepublic). По маршруту забігу будуть незначні перекриття вулиць, якими не курсує громадський транспорт.

Відкриття стартового містечка о 9:00, початок стартів – о 10:00.

В межах Spartan LVIV відбудеться змагальний спринт, відкритий спринт, командний забіг, забіг для учасників з ампутаціями та благодійний забіг.

Зазначимо, що Spartan LVIV 2024 – це не тільки про власне випробування міцності, це про допомогу тим, хто на передовій. Зібрані з пробігу кошти будуть передані на секретну зброю для ГУР та підтримку 41-ї ОМБр ЗСУ.

Щоб приєднуйся до Spartan LVIV 2024 – потрібно зареєструватись тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *