ОСТАННІ НОВИНИ

Росія хоче атакувати три українські АЕС, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський, виступаючи на засіданні Ради безпеки ООН, заявив, що Росія напередодні зими збирається атакувати три українські АЕС. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі президента.

«Із наближенням третьої зими цієї війни, Росія знову намагається знищити нашу енергетику, і цієї осені вони діють ще цинічніше. Вони готуються атакувати наші атомні електростанції, три з них, ми маємо цю інформацію і маємо докази цього», – сказав Володимир Зеленський.

Він наголосив, що якщо Москва готова зайти так далеко, це означає, що «нічого з того, що цінують в ООН» для неї не має значення.

«Цей вид російського цинізму продовжуватиме завдавати ударів, якщо йому дадуть хоч якесь місце у світі», – додав український президент.

Зеленський підкреслив, що Путін порушив велику кількість норм і правил, і він не зупиниться сам.

Крім того, президент України нагадав, що «формула миру» має на меті захистити статут ООН. Також він запросив на другий Саміт миру Китай, Бразилію, раніше було запрошено Індію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ОПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *