ОСТАННІ НОВИНИ

У «Дії» 663 тисячі українців вже отримують «Національний кешбек»

Олег Дерев'янко

|

663 тисячі українців, які долучилися до програми «Національний кешбек», вже отримали нарахування кешбеку у застосунку «Дія». Загальна сума виплат становить 23,6 млн гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві економіки України.

«Частина банків-партнерів вже налаштували передачу даних про транзакції. Це дозволило обрахувати і відобразити в Дії кешбек за покупки їх клієнтів за період з 2 по 22 вересня. Це хороший привід зробити нові покупки українських товарів і побачити, як швидко відобразиться кешбек. Для низки банків тестування систем ще тривають», – зазначила перша віцепрем’єр-міністерка України – міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Станом на 23 вересня до «Національного кешбеку» вже долучились близько 1,5 млн українців. Вони відкрили в банках 1,65 млн карток. Позначили в «Дії» картку для виплат 812 тисяч громадян.

Додатково на сайті програми тепер доступний пошук товарів і магазинів.

«Нагадую, що кешбек нараховується, якщо ви розрахувались карткою в магазині, що долучився до програми, і придбали товар, який виробник подав у програму. Закликаю усі долучені мережі інформувати своїх гостей про те, що в магазині діє “Національний кешбек”, а також позначати товари з кешбеком на полицях. Це допоможе популяризації українських товарів серед громадян», – додала Юлія Свириденко.

Загалом кешбек вже нараховується на 203 тисячі українських товарів від 1137 українських виробників.

Як повідомляв Львівський портал, Кабінет міністрів України підтримав запуск «Національного кешбеку» у серпні 2024 року.

Громадяни можуть отримувати до 3 тисяч гривень компенсації щомісяця за покупки українських товарів, а витратити ці кошти можна на оплату комунальних послуг, транспорт, мобільний зв’язок та інші потреби.

Станом на початок вересня до програми вже приєдналися 800 тисяч громадян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *