ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє загиблих та ще 18 поранених: окупанти продовжують обстрілювати Донеччину

Наталія Жолинська

|

Протягом минулої доби, 23 вересня, російські війська 3105 разів обстріляли територію Донеччини по лінії фронту та житловому сектору. В результаті ворожих атак загинуло двоє людей, ще 18 – поранені, серед якиїх є діти. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

Загалом пошкоджено 83 цивільних об’єкти, з них 50 житлових будинків у 17 населених пунктах Донецької області.  

Зокрема, по Краматорську окупанти вдарили трьома авіабомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК та РСЗВ «Торнадо-С» з касетною бойовою частиною – вбили цивільну особу, ще чотирьох людей поранили. Руйнувань зазнали 14 приватних будинків, автомобілі. 

На Удачне агресор скинув бомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК – одна людина загинула та одна отримала травми. Пошкоджено промисловий об’єкт. 

На Шахове росіяни спрямували бомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК – поранили шістьох мирних жителів, зокрема двох хлопчиків віком 7 та 9 років. Пошкоджено три будинки, три магазини, адмінбудівля, медпункт, гаражі. 

По Покровську російські війська били авіабомбами та артилерією – травмовано цивільну особу, пошкоджено житлові будівлі, гаражі та цивільні авто. 

Одна людина отримала поранення в Мирнограді, руйнувань зазнали 11 багатоквартирних будинків і гуртожиток. 

У селі Шевченко внаслідок бомбового удару поранено цивільну особу, пошкоджено дві приватних оселі. 

Двоє поранених – у Часовому Яру, один – у Гірнику та один – у Курахівці. 

В Олексієво-Дружківці трьома ворожими авіабомбами зруйновано підприємство. У Костянтинівці двома керованими авіабомбами «ФАБ- 250» з модулем УМПК російські війська пошкодили два багатоквартирних і два приватних будинки. 

Лиман зазнав обстрілу з РСЗВ «Смерч» – пошкоджено два багатоквартирних будинки і заклад освіти. 

Крім того, у вівторок, 24 вересня, після опівночі окупанти атакували Костянтинівку із РСЗВ «Смерч» з касетним зарядом – пошкоджено адмінбудівлю, СТО та лінію електропередач. 

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *