ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний чоловік побив свого знайомого через конфлікт

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці знайшли та затримали 37-річного чоловіка, який побив свого знайомого, спричинивши йому тяжкі травми. Відомо, що причиною бійки став конфлікт між чоловіками. Потерпілий перебуває у реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Відтак, 22 серпня поліцейські отримали інформацію про те, що в одну із львівських лікарень доставили чоловіка із множинними травмами обличчя та крововиливом правої півкулі головного мозку.

Тоді правоохоронці встановили, що напередодні на вулиці Гетьмана Мазепи у Львові 59-річний чоловік розпивав алкоголь зі своїм 37-річним знайомим. Тоді між чоловіками виник конфлікт та молодший завдав старшому кількох ударів кулаком в обличчя, а коли той впав – удару ногою по голові, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Після цього зловмисник втік з місця події. А травмований досі перебуває у реанімації.  

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує до восьми років тюрми. 

Досудове розслідування триває. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *