ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники влаштували першу в Україні презентацію iPhone 16

Наталя Дуляба

|

У пункті пропуску «Шегині» і «Краківець» затримали контрабанду останньої моделі смартфонів Apple iPhone 16, яких в Україні ще офіційно немає у продажі. Про це Львівському порталу повідомили у Західному управлінні Держприкордонслужби.

Першою на кордоні попалась 40-річна мешканка Львівщини, яка хотіла потайки ввезти два Apple iPhone 16 Pro Max на 512 Gb.

Для проходження контролю жінка обрала смугу «зелений коридор», чим засвідчила, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Втім під час огляду у неї таки виявили сховані смартфони.

Ще один випадок стався у пункті пропуску «Краківець», де затримали 36-річного за контрабанду шістьох Apple іPhone 16 Pro (на 1 TB), ⁠іPhone 16 Pro (на 256 GB) та іPhone 16 Pro Max (на 1 TB). Ґаджети він віз у своєму мікроавтобусі.

Зазначимо, що лише нещодавно пройшла світова презентація Apple іPhone 16. В Україні цих смартфонів наразі офіційно у продажі.

За цими фактами складено адмінпротоколи про порушення митних правил, всі ґаджети вилучили. Крапку в цих історіях поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *