ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській філармонії Ігор Закус презентує новий альбом

Маркіян Рой

|

У неділю, 22 вересня о 18:00 в Львівській національній філармонії на слухачів чекає вечір добірної джазової музики, повідомляють організатори.

Відомий український артист Ігор Закус – чия музика завжди особливо чутлива, – презентує свій новий альбом «I’m Alive» (у перекладі «Я живий»). Для нього найголовнішою є мелодія, що розповідає історію, оформлена засобами електричних та акустичних інструментів, покладена на колоритний грув.

Ця музика сповнена віри, надії та любові, і квінтесенцією цього став своєрідний гімн життю: альбом відображає авторські переживання під час війни. А саме віра, надія і любов здатні протистояти злу.

Колосальної виразності музиці I’m Alive додають нові друзі, – виконавці, які грають із Закусом. Вони не лише справжні майстри, а й люди, які щиро повірили в цю історію, відчули, розділили її з автором, зрештою, зробили також своєю: Денніс Аду, труба, Борис Могилевський, альт-саксофон, Юрій Шепета, фортепіано та Ярослав Борис, барабани.

Квитки доступні за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *