ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині легковик зіткнувся з мікроавтобусом: є постраждалі

Наталія Жолинська

|

У четвер ввечері, 19 вересня, у селі Дуліби Стрийського району зіткнувся автомобіль з мікроавтобусом. В результаті ДТП троє людей постраждали. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Як попередньо встановили правоохоронці, ДТП відбулось на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Дуліби на Стрийщині. Там близько 20:50 зіткнулись між собою мікроавтобус Mercedes Sprinter, яким керував 66-річний житель Нового Роздолу, та автомобіль ВАЗ 2154 під керуванням 45-річного мешканця Закарпатської області. 

В результаті ДТП водій легковика та його пасажири, 26-річний чоловік та 45-річна жінка із Закарпаття, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років тюрми, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. 

Правоохоронці встановлюють обставини події. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *