ОСТАННІ НОВИНИ

У США презентували комунальні заклади Львівської обласної ради

Андрій Котенський

|

У Вашингтоні під час Стратегічних консультацій про українсько-американське партнерство презентували комунальні заклади Львівської обласної ради галузей охорони здоров’я, освіти, культури та запропонували кроки із налагодження та розширення співпраці. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

За словами в.о. голови Львівської обласної ради Юрія Холода, Львівщина розраховує на поглибдення співпраці, зокрема, зі штатом Каліфорнія, який від квітня офіційно є побратимом для Львівщини.

«Стратегічні консультації про українсько-американське партнерство підтримує Палата представників та Сенат США, а його головною метою є проаналізувати нинішню ситуацію в Україні та США і спільно розробити стратегію для зміцнення міжрегіонального українсько-американського партнерства між областями і штатами, містами, університетами, лікарнями та церковними громадами… Найважливішим для української делегації є втримати в полі зору американських політиків та громадськості нашу важку боротьбу за ці ж цінності, адже саме на них найперше посягає росія, а також розвинути горизонтальні зв’язки та заручитися на всіх рівнях підтримкою американського народу», – зазначив Юрій Холод.

Стратегічні консультації про українсько-американське партнерство є важливою частиною підготовки до Ukrainian week in USA, який відбудеться у лютому наступного року. Захід є однією з найбільших платформ для адвокації та побудови партнерства між Україною та Сполученими Штатами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *