ОСТАННІ НОВИНИ

У Шегинях затримали контрабанду рідин для куріння на 3,5 млн грн

Наталя Дуляба

|

У пункті пропуску «Шегині – Медика» затримали поляка з контрабандою смакових рідин для куріння загальною вартістю 3,5 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Громадянин Польщі прибув у пункт пропуску у ніч на четвер, 19 вересня на мікроавтобусі Mercedes Benz Sprinter. У декларації він вказав, що везе 42 кг побутової хімії.

Однак під час огляду вантажному відсіку мікроавтобуса виявили контрабанду – 17 700 банок рідини з нікотином для наповнення електронних сигарет.

Вартість товару оцінили орієнтовно у 3,5 млн грн.

За цим фактом склали адмінпротокол за ч. 3 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що підпадають під встановлені законодавством заборони та/або обмеження щодо ввезення на митну територію України).

Санкція статті передбачає штраф розміром 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією контрабандних товарів або без такої. Крапку в цій історії поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *