ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині медики дорогою до лікарні 13 разів запускали серце пацієнта

Андрій Котенський

|

На Львівщині бригада парамедиків зі Золочева, під час транспортування до лікарні у Львові чоловіка із серецевим нападом, 13 разів перезапускала серце пацієнта. Щоб повернути пацієнта до життя, парамедик Орест Левіцький та фельдшер Владислав Пономарьов провели чоловіку 21 дефібриляцію. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та Медицини катастроф.

За даними медиків, вони прибули на виклик до людини, яка скаржилась на пекучий біль у грудях. На місці пацієнту встановили гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST, кардіогенний шок.

Після стабілізації розпочали транспортування хворого у профільний лікувальний заклад.

«В дорозі стан пацієнта різко погіршився, сталася раптова зупинка кровообігу. Чоловік був постійно під ЕКГ-моніторингом, тож ми побачили, що це фібриляція шлуночків… Раптових зупинок кровообігу сталося загалом, поки ми їхали у Львів, 13! Всі вони були успішно відновлені і в процесі відновлення було проведено 21 дефібриляцію», – говорить парамедик Орест Левіцький.

Хворого у важкому але стабільному стані доставили до лікарні. Станом на сьогодні пацієнт стабільний, переведений з відділення анастезіології та інтенсивної терапії в кардіологічне відділення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *