ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зроблять доступною територію перед обласним онкоцентром

Олег Дерев'янко

|

У жовтні у Львові на вулиці Максимовича – Гашека, 2-А, що перед обласним онкоцентром, проведуть капітальний ремонт міських доріг і тротуарів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

У межах робіт врахують усі вимоги щодо доступності, а також впорядкують рух приватного і громадського транспорту та пішоходів. Роботи розпочнуть в жовтні та планують завершити у 2025 році.

За словами представників Сихівської районної адміністрації, покращення інфраструктури на цій локації необхідне через тривалий час без ремонтів та хаотичний рух транспорту, який ускладнює проїзд міських автобусів і пішохідний рух.

«Відтак, щоб зробити рух на цій локації безпечним та комфортним для всіх і забезпечити максимальну доступність до лікувального закладу, потрібно відремонтувати та впорядкувати близько 0,30 га території. Зараз оголошено тендер. У разі його успішності – роботи можна буде розпочати у жовтні. Виконуватимемо їх поетапно та закінчимо вже наступного року», – додали у райадміністрації.

Також на проїзній частині організують рух транспорту по колу. Крім того, перенесуть зупинку громадського транспорту – ближче до будинку №9 на вул. Максимовича.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *