ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з чотирма воїнами

Наталя Дуляба

|

У середу, 18 вересня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Роман Царевич

Родом із села Завадів Стрийської громади. Був молодшим сержантом, командиром бойової машини реактивної артилерійської батареї. У перші дні повномасштабного вторгнення добровольцем подався до лав ЗСУ.

Помер 14 вересня в сумській лікарні від поранень, отриманих на полі бою. Воїну назавжди 27 років. Його батько також на фронті захищає Україну.

Роман Луцик

Уродженець міста Березне Рівненської області. Коли Роману Луцику було сім років, його родина переїхала до Львова.

Брав участь у Євромайдані, в 2014 році проходив тактичні навчання від «Азову». Із початком повномасштабного вторгнення РФ займався волонтерською діяльністю, а в травні 2022 року долучився до Збройних Сил України. Із квітня 2024 року виконував завдання на посаді бойового медика роти у складі 12 бригади оперативного призначення. Героїчно загинув під час евакуації побратимів.

Мар’ян Коломієць

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення Росії повернувся в Україну, до цього жив за кордоном. Добровольцем вступив до лав 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади.

Роман Навоєнко

Народився за кордоном. Згодом родина Романа Навоєнка переїхала до Львова. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист держави від окупантів до лав 124 окремої бригади територіальної оборони. Виконував бойові завдання на Херсонщині.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам України!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *