ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському коледжі вибухнув вогнегасник, є постраждалі

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 17 вересня, у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи здетонував вогнегасник, внаслідок чого постраждали четверо студенток. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Інцидент стався під час повітряної тривоги, коли учні перебували в укритті. Тут впав і спрацював вогнегасник. Четверо дівчат потрапили до лікарні.

«Вогнегасник пусковою частиною впав донизу, що спричинило випуск вуглекислого газу. Через концентрацію випарів дівчата, які перебували найближче до вогнегасника, вчаділи. За яких обставин вогнегасник опинився на землі, поки що невідомо», – прокоментував керівник відділу професійної освіти Львівської міської ради Богдан Іванусь.

Постраждалих 15-річних дівчат госпіталізували в лікарню святого Миколая. Медики оцінюють їхній стан як середньої важкості.

Як згодом уточнили у поліції Львівщини, одна з учениць ліцею випадково зачепила рюкзаком вогнегасник, закріплений на стіні. Він упав на підлогу та спрацював, розпиливши порошкову суміш.

Цей випадок правоохоронці назвали «нештатною подією».

Після спрацювання вогнегасника викладачі евакуювали студентів з укриття і перевели в безпечні приміщення. На місці працюють рятувальники.

Всі деталі події встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *