ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили масштабну контрабанду на 14 млн гривень

Олег Дерев'янко

|

Бюро економічної безпеки на Львівщині викрило канал контрабанди побутових товарів через польсько-український кордон у пункті пропуску «Краківець – Корчова» на суму понад 14 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі БЕБ.

Встановлено, що група осіб організувала нелегальне ввезення в Україну різноманітних товарно-матеріальних цінностей: дитячий одяг та взуття, постільна білизна, шоколад, електричні велосипеди тощо.

Товари ввозилися без декларування та здійснення відповідних платежів, а також без документів про їх походження.

Правоохоронці провели обшуки у складських приміщеннях на території Львівської області та у вантажних автомобілях з причепами.

Виявили та вилучили незаконно ввезені товари вартістю понад 14 мільйонів гривень, а також чотири транспортні засоби, що використовувалися для транспортування.

Слідчі встановлюють усіх причетних до схеми нелегального ввезення продукції, а також перевіряють причетність посадовців Львівської митниці. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 201-3 (контрабанда) ККУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: БЕБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *