ОСТАННІ НОВИНИ

За добу росіяни скинули по Україні 128 авіабомб, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Лише за добу 14 вересня російські окупанти застосували проти України 128 керованих авіабомб. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Щоб зупинити цей російський терор та руйнування, глава держави вкотре закликав західних партнерів дозволити Україні бити далекобійною зброєю по військових об’єктах на території РФ.

«Протиставити цьому терору можна лише системне рішення. Це рішення щодо далекобійності. Щоб знищити російську військову авіацію там, де вона базується. Це очевидне, логічне рішення. Ми пояснили вже всім партнерам, чому Україні дійсно потрібна достатня далекобійність», – наголосив він і додав, що чекає відповідних рішень передусім від США, Британії, Франції, Німеччини, Італії.

Володимир Зеленський зазначив, що загалом протягом тижня 9-15 вересня російські війська застосували проти України більше 800 керованих авіабомб, близько 30 ракет різних типів та майже 300 ударних безпілотників.

Нагадаємо, 15 вересня війська РФ скинули авіабомби по багатоповерхівці у Харкові. Одна людина загинула, ще 43 поранені, в тому числі є діти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *