ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє львів’янок відзначили 100 та більше років

Наталія Жолинська

|

Минулого тижня, у першій половині вересня, двоє львів’янок-довгожительок відзначили свої уродини. Від міста вони отримали матеріальну допомогу у розмірі 10 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Зокрема, 100-літній ювілей святкувала Олена Рябокінь, а Віра Грицак відзначила 104 роки. У місті продовжують традицію вітати довгожителів громади, які відсвяткували 100 і більше років.

Представники управління соціального захисту відвідали іменинниць, привітали їх від імені громади Львова та вручили від міста матеріальну допомогу у розмірі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету, а також вітальний лист від міського голови. 

Слід зазначити, що щороку усіх ювілярів від імені громади вітають представники міської влади. Традиційно довгожителям, які святкують сторіччя, на День народження з бюджету надають одноразову матеріальну допомогу у сумі 10 тисяч гривень та вручають пам’ятну монету. Усім, хто святкує 101 та більше років – 10 тисяч гривень. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *