ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із трьома захисниками

Олег Дерев'янко

|

У суботу, 13 вересня, Львівщина проводжає в останню путь трьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Львів’янин Ярослав Антоняк

З початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних сил України. Був старшим лейтенантом та командиром групи ударних безпілотників. Помер 12 вересня 2024 року в лікарні після важкого поранення. Йому було 43 роки.

Богдан Тичка

Був жителем села Андріївка Золочівського району. Воїн був санітаром 1 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецького батальйону 6 стрілецької роти 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Захищав Україну на Запорізькому напрямку. Помер 12 вересня 2024 року в лікарні. У віці 48 років.

Анатолій Цісінський

Був уродженцем села Загір‘я Рудківської громади. Загинув 20 серпня 2024 року під час виконання бойового обов‘язку. Йому було 48.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *