ОСТАННІ НОВИНИ

Виробник тактичного одягу MILIGUS взяв участь у виставці оборонної промисловості в Польщі

Андрій Котенський

|

Виробник українського тактичного одягу зі Львова MILIGUS взяв участь у Міжнародній виставці оборонної промисловості «MSPO 2024» в польському місті Кельце.

Протягом багатьох років MSPO є третьою за величиною та найважливішою платформою для обміну знаннями та досвідом, після паризького EUROSATORY та лондонського DSEI. У події взяли участь провідні постачальники військової техніки та спорядження, експерти оборонної промисловості та представники урядів, військові фахівці зі всього світі. Програма включала дискусійні панелі, технологічні презентації та численні ділові зустрічі, спрямовані на обмін знаннями та досвідом.

«Понад 300 учасників з більш як 40-ка країн світу. І для нашої команди Miligus велика честь бути одними з 5-ти компаній-учасників з України і єдиними, хто представляє ринок тактичного одягу. Ми раді познайомити з якістю та функціональністю нашого одягу усіх учасників виставки», – розповіла про виставку засновниця бренду Miligus Олена Гусєва.

Miligus – це бренд українського тактичного одягу перевіреної якості з власним виробництвом, який з’явився на ринку на початку березня 2022 року Львові. Понад 50 тисяч українських військовослужбовців носять саме одяг цього виробника. Бренд має чимало схвальних відгуків про практичність та надійність одягу від наших захисників з передової. Команда MILIGUS одна з перших в Україні, хто запустив пошиття саме жіночого тактичного одягу, врахувавши усі особливості жіночої фігури.

Раніше Львівський портал повідомляв, що львівське виробництво фешн-одягу перейшло на пошиття форми для бійців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *