ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві невідомі побили військового митрополита Климента

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 10 вересня, у Києві троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на митрополита Кримського та Сімферопольського Климента, який є військовослужбовцем ЗСУ. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції.

«Інформацію поліцейські виявили сьогодні під час моніторингу соціальних мереж. Зокрема, в одному з телеграм-каналів було зазначено, що троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ», – йдеться у повідомленні.

Український журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що невідомі нападники побили митрополита Сімферопольського і Кримського Православної церкви України Климента.

«Климент приїхав до Києва на запрошення “Кримської Платформи”. Близько 23:00 він йшов в напрямку Михайлівського монастиря, де в нього є келія. Троє людей біля монастиря зупинили його і почали бити. Він стверджує, що для того, щоб священник зупинився, хтось з трьох сказав: “Владико, благословіть!”. Тому, як вважає Климент, напад був спланований», – розповів журналіст.

За словами митрополита, напад здійснили у місці, де немає камер спостереження.

Поліція зареєструвала подію і наразі триває перевірка. На місце виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування обставин інциденту та збору показів потерпілого. Додаткову інформацію повідомлять згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Цаплієнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *