ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові керівник відділення пошти привласнив більше 63 тис. грн пенсій та субсидій

Наталія Жолинська

|

У Львові судитимуть керівника відділення пошти, обвинуваченого у привласненні пенсій та субсидій 18 громадян на загальну суму понад 63 тисячі гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що, зловживаючи службовим становищем, тимчасовий в. о. начальника одного зі львівських відділень поштового зв’язку несанкціоновано втручався у роботу автоматизованої системи. Чоловік змінював відомості щодо належних громадянам до виплати пенсій та субсидій та, маючи доступ до готівкових коштів у касі, привласнював їх. 

Відтак поліцейські задокументували 18 подібних випадків, в результаті чого потерпілим було завдано матеріальної шкоди на загальну суму більше 63 тисяч гривень.

Правоохоронці скерували обвинувальний акт на розгляд до суду за ч.4 ст.191 ККУ (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Зловмиснику загрожує до восьми років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *