ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський розповів, що заважає Україні виробляти більше власної зброї

Наталя Дуляба

|

Україна може виробляти більше власної зброї, однак їй для цього потрібні інвестиції. Про це сказав президент Володимир Зеленський 6 вересня під час засідання у форматі «Рамштайн», повідомляє Офіс президента.

«Ми готові виробляти більше власної зброї тут, в Україні. Ми готові працювати з вами над спільним виробництвом. Це й безпілотники, і ракети, і інше озброєння, яке добре зарекомендувало себе в бою. Для цього нам потрібне фінансування», – сказав глава держави.

Володимир Зеленський додав: Україна готова швидко виробляти всю зброю, яка допоможе закінчити війну, здійснивши «вирішальний тиск» на Росію.

«Зробімо так, щоб ця осінь стала часом падіння російської агресії, яке покладе край війні та відновить надійний міжнародний безпековий порядок. Ми повинні це зробити», – наголосив він.

Нагадаємо, 6 вересня проходить 24 засідання у форматі «Рамштайн» на однойменній авіабазі у Німеччині. На ньому міністри оборони та військові посадовці з близько 50 країн обговорюють допомогу для України та її координацію.

На зустрічі вперше присутній і сам президент Володимир Зеленський. Він закликав партнерів надати обіцяні раніше системи ППО, пришвидшити поставки зброї та врешті дозволити бити по військових цілях на території Росії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *