ОСТАННІ НОВИНИ

У 13 областях України працювала ППО

Андрій Котенський

|

У ніч на 6 вересня 2024 року ворог атакував Україну однією керованою авіаційною ракетою Х-59 та однією протирадіолокаційною ракетою Х-31П із повітряного простору Луганської та Брянської областей, а також 44-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків – Курськ, Приморсько-Ахтарськ –рф, Чауда – ТОТ Криму), повідомляє Генштаб ЗСУ.

В результаті протиповітряного бою станом на 8.00 збито 27 ударних БпЛА. Ще 8 безпілотників локаційно втрачені на території України (імовірно упали під впливом засобів РЕБ), один БпЛА повернув у напрямку тимчасово окупованої Донеччини.

Цієї доби протиповітряна оборона працювала у Київській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Львівській, Донецькій, Запорізькій та Сумській областях.

Але на цьому бойова робота не завершена. Ще кілька повітряних цілей (ймовірно ударні дрони) спостерігаються в повітряному просторі на півночі.

Як повідомляв Львівський портал, уламки дрона впали на склади під Львовом. На місці падіння здійнялась пожежа.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *