ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині збили три російські дорни

Андрій Котенський

|

Уночі ворог атакував Львівську область трьома бойовими безпілотниками. Усіх їх вдалося збити, але уламки впали у прописловій зоні під Львовом внасідок чого згоріло чотири вантажівки. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

За даними голови ЛОВА, близько 03:15 цієї ночі у Львівському районі у промисловій зоні впали уламки безпілотника типу «шахед» – «Герань-2».

«Загорілися 4 вантажівки. На місце оперативно прибули вогнеборці. За 1,5 години пожежу вдалося загасити. На жаль, машини ремонту не підлягають. Над ліквідацією займання працювали 32 пожежники, залучали 6 одиниць спецтехніки. Дякую вам за те, що не дали вогню поширитися – повідомив Максим Козицький.

Загалом під час двох повітряних тривог, які оголошували на Львівщині цієї ночі, ворог атакував нашу область трьома ударними безпілотниками. Усіх їх наша ППО знешкодила.

«Найважливіше: жертв чи постраждалих – нема. Усі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Дякуємо оборонцям за цей ранок», – додав він.

Як повідомляв Львівський портал, уламки дрона впали на склади під Львовом. На місці падіння здійнялась пожежа. На місці падіння згоріло чотири вантажівки.

Як відомо цієї ночі Львівщину двічі атакували російські дрони. У області працювала ППО.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *